Register | Why register? | Login Marketplace Find dental distributors Follow looking4dental on Twitter Facebook
Looking for Dental.com

Search engine for Dental Addresses Dental Products Dental Jobs and Dental Calendar
  Home Products Manufacturers Distributors Dental laboratory Dentists Jobs Games News Video Students Marketplace Twitter
Team
Dagelijks werken een aantal vaste en freelance medewerkers aan Looking for Dental. Deze zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, verwerken van aangeleverde content, design, programmering en vele andere zaken. Op deze pagina stelen wij u de initiatiefnemers voor.
LookingforDental.com Hans Dijk - Initiatiefnemer - Business Operations
LookingforDental.com Michael Boerop - Initiatiefnemer - Adviseur
Hans Dijk - Initiatiefnemer, Business Operations
Hans Dijk

Hans Dijk, mede initiatiefnemer van Looking for Dental, is sinds 1984 werkzaam in de dentalbranche. In 1999 kwam hij in de directie en werd mede-eigenaar van een dentalbedrijf met eigen productie, import, export en groothandel. Samen met het grootste postorder bedrijf voor de tandtechniek in Europa is hij initiatiefnemer geweest van het eerste Nederlandse on-line bestelsysteem, dat gebruik maakte van een internationaal distributiecentrum.

In de beginjaren van het internet bleek dat vele partijen in de dental branche hun infrastructuur nog niet up-to-date hadden. Ten opzichte van andere branches ontstond er in dit opzicht een achterstand in de distributie en communicatie tussen leveranciers en afnemers. De traditionele wijze van contacten leggen werd te duur en de modernere elektronische weg was nog te onbekend.

De positieve ontwikkeling van de (elektronische snelweg) internetverbindingen en de doorzetting van de globalisering heeft aanleiding gegeven tot de oprichting van Looking for Dental.

www.LookingforDental.com brengt partijen makkelijker, sneller en doeltreffend bij elkaar door middel van een (inter)nationale dental portal op internet. De globalisering, met zijn enorme aantal internationale beursen en de grote distributie netwerken heeft communicatie duur, complex en onoverzichtelijk gemaakt. Met een medium als internet is dit onnodig geworden. Met behulp van goede databases kunnen contacten, producten en informatie sneller worden gevonden. Pas in de laatste fase van het sluiten van een overeenkomst worden de zaken op een persoonlijke wijze op elkaar afgestemd. “Looking for Dental” staat niet voor minder persoonlijk contact, maar voor efficiënter “zoeken en vinden” om uiteindelijk tot een goeie match te komen.

Hans is voor 50% eigenaar van de portal LookingforDental.com

 
Michael Boerop - Initiatiefnemer
Michael
Nadat Michael een aantal jaren op het gebied van internet heeft gewerkt met o.a. goede doelen, duurzame energie en het ontwikkelen van online betaalsystemen, benaderde Hans hem voor het ontwikkelen van een wereldwijde dentalportal.

Na een onderzoek raakten de oprichters er van overtuigd dat er de komende jaren in de dentalbranche veel gaat veranderen op het gebied van communicatie.

Michael is voor 50% eigenaar van de portal LookingforDental.com en houdt zich alleen bezig met het adviseren van mede-eigenaar Hans Dijk.
If you have any questions, please clik on the blue button.

Contact me
 

Dental products categories

Acrylics - Alloys - Anesthetics and Medication - Articulating and occlusion - Attachments - Biomaterial - Bruxism - Cadcam - Cements - Clothing - Cosmetic and Restorative - Crowns and bridges - Desinfection and safety - Disposables - Education - Endodontics - Equipment and furniture - Finishing and polishing - Implants - Impression and Duplicating - Impression trays / tray material - Instruments and Tools - Insurance and Finance - Jobs and recruitment - Magazines - Oral Care and preventives - Orthodontics - Packaging and Distribution - Raw material and appliances - Software and Internet - Teeth - waxes

Dentists categories

Cosmetic dental clinics - Dental Surgery - General Dentist(ry) - Endodontist - Implantologists - Kids dentists - Oral hygienics - Orthodontics Periodontists - Student dentistry - Veterinarian - Whitening / bleaching clinics

Register Dental Catalog © Looking for Dental since 2004 | About | Contact | Rights / Disclaimer / Privacy Notice | Wallpapers | Banners Hosted by iBBe
TandenborstelTandenborstel

Nederlandse vlag Poetstechnieken op LookingforDental.com

De meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.
Poetstechnieken streeft ernaar een compleet overzicht te geven van de meest gebruikte methoden voor mondhygiëne.